29 Aralık 2010 Çarşamba

Fizy de Kapatıldı!



Fizy...

Ödül arifesinde, ülkesi tarafından kapatılan sitedir kendisi. Bilmeyenler için hemen ekleyelim, her türlü müziği dinleyebileceğiniz eşsiz, şeker ve en önemlisi Türk yapımı bir siteydi. Ülkesinin adını duyurmak da başarılı oldu ve kullanıcılarına geniş bir yelpazede hizmet verdi. Oyun ve anime müzikleri bile bulabiliyordunuz onda.

Fakat sonuç?

Last fm ve Pandora gibi sitelerin yarıştığı bir platformda "Ben de varım!" diyen sesi duyularak ödül alacağı bildirilmiş bu siteye. 6 Ocak'ta ödül alacak ve o ödül alırken ödül törenine apple, facebook, yahoo, google gibi devlerin yöneticileri de orada olup onun başarısını izleyecek.

Soruyorum sana ey Türk insanı, niye kendi başarını böyle baltalıyorsun? Dünya senin vatandaşının emeğini ödüle layık görüyorken ve gözler üzerindeyken neden kendini komik duruma düşüyürosun?

Fizy'nin kurucularından olan Ercan Yaris'in durum hakkında kendi blogunda anlattıklarına mutlaka göz atın derim. Eğer anlattıkları doğruysa gerçekten utanılacak bir durum çıkıyor ortaya.

Sözlerimi, site açıldığında karşımıza çıkan üzücü tablo ile sonlandırıyorum...

"Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.
T.C. Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığının 17.12.2010 tarih ve 2010/93 Basın Muh-K. sayılı kararı gereği erişime engellenmiştir."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aynı dertten muzdaripsin değil mi...

 


Sürünen Öğrenci Modeli © 2008. Design by: Pocket