11 Nisan 2009 Cumartesi

Yine Geldi Vizeler. Tey Tey Teyy!

Vizeler Obama'nın gelişiyle 1 hafta ertelenmişti bizde. Malum, yollar mahvolacağı için, sınava yetişemeyiz diye böyle bir iyilik de bulunmuşlardı. Ama tabii, korkunun ecele faydası yok! Geldi çattı kapımıza hayatın gerçeği!
Bugün İngiizce vardı aslında, ama iyiki bir sounum yok bu dersle. Bu gayet güzel geçti(bizim okulda böyle.ingilizce sınavları cumartesi günü yapılıyor). Asıl sınav haftamız pazartesi başlıyor tabii :D.
Her zamanki gibi(!) ilk sınavımız fizik! Hem de sabahın ilk saatinde xD. 9.30da eller titreyerek sıralarda olacağız. Anam, ÖSS'den beter! Bir de hocamız hep derki;
- Bu okul kurulduğundan beri ilk sınav hep Fizik olur.
Hocam ne büyük marfietmiş ya :P. Acımadan vuruyorsunuz, bare söylemeyin :).
Şimdi gelelim vize dönemi anektodlarına:
*"Hiç çalışmadımmm", diye yana yakına gezene bakmayın sakın Çevirin kafanızı! Çünkü, notlar açıklandığında suratına tüküreceksniz! Külliyen yalannnn. Böyle diyenler sizin notlarınızı 9'a,10'a katlar.

*Fotokopi sırası! Sırat köprüsü maşallah xD. Ömür biter, fotokopi sırası bitmez!!! Minicik şey çektirmeye gidersiniz(bk.ben), 2 saat bekler sonra çektiremeden geri dönersiniz. Ya, o kadar şeyi nerden buluyorlar! Koca kitabı çektiren var kardeşim! Boşuna okuyoruz boşuna. O fotokopici, para basıyor :P.
Söz gelimi bir milimetrik kağıdı 250 kuruşa satıyor adam. O milimetrik kağıdın defteri 1,5 ytl ama xD. Nasıl bir kardır, nasıl bir köşedir!

*Kopya isteyene kopya verilmez! Bir de bunlar, tam sıraya oturursunuz, sanki siz de çok şey biliyormuşsunuz gibi başalrlar "kopya veeer kopya veeer..." zombi gibi, derinelrden gelen fısıltılar eşliğinde bildiğinizi de yapamazsınız. Yok sağa kay, yok sola kay! Eeeehh! Yeter diyorsunuz sonunda. Peşin peşin diyin en başında vermiyorum diye.
Herkesin kopyaya ihtiyacı vardır,evet. Ama unutmayın ki, üniversitede kopya çekerken yakalanmanın cezası "sürgündür"!. Uzaklaştırmayı yerseniz, meşhuuur klişemiz gerçekleşir. Memur bile olamazsıııııın!!!
O kopya isteyenler de bir iş var zaten. Onlara bir şey olmaz size olur mazallah :/. Şeytan tüyümü var nedir. Voodoo büyüleriylemi geliyolar da hocayı oynatıp kendileri yakalanamıyor :D.

*Çalışamıyoruuuuuuum :(! İmdaaaat! Nedir bu kardeşim! Ders çalışmak lazım, bunun bilincinde olduğum halde sürünüyorum(blog adından belli zaten. reklamlar bitti). Ömrümü yedi bu dersler! Gençliğim çürüyor bunlarla! Yok LGS(şimdi OKS oldu dimi?), yok ÖSS, yok vize yok final... Batsın bu dünya!(ver müziği! dıt dıt dırıdıt dıt dırıdııııt)

*Size yavşayanlardan korkun! Vize dönemine denk geliyorsa bucak bucak kaçın! Sizi bir mendil gibi kullanıp kenara atma niyetindedir bu insancıklar. Kendilerini düşürdükleri zavallı durumu yüzlerine vurmak için hiiiiç elinizi korkak alıştırmayın :D! Tersleyin, ezin! Nihahahaha!
Çıkarcılık yapmasın onalrda. Bakıyorum çevremde, notları iyi olanlara bir yaltaklanma , bir ilgi, bir yağ... Basıp düşecez kantinde öyle böyle değil!

Bugün çok stresliyimtespitler az oldu :P. Kafamdakileri de unuttum bak. Önce fizik ardından matemetik(imdaaaat!!!) var napıcam bilmiyorum :/.

Uykusuz her geceee...(gerisi nasıldı :))Bu şarkı benden bütüüüün vizesi olan yoldaşlarıma gelsin ^^. Geçelim hepimiz inşallah!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Aynı dertten muzdaripsin değil mi...

 


Sürünen Öğrenci Modeli © 2008. Design by: Pocket